+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Πουκέτ, το όμορφο νησί του Ινδικού και θα το καταλάβεις πριν καν φτάσεις. Η εικόνα του Πουκέτ από ψηλά μοναδική και αξέχαστη. Το Πουκέτ είναι ο προορισμός για κάθε ταξιδιώτη.  Χτισµένο δίπλα από την ήρεµη θάλασσα του Ανταµάν στον Ινδικό Ωκεανό, το Πούκετ και ολόκληρη δυτική ακτή της Ταϊλάνδης θα σε εντυπωσιάσει µε τις µοναδικές του παραλίες, τους κόλπους µε τη λευκή ψιλή άµµο, τα φοινικόδεντρα που φτάνουν ως της θάλασσα και τα πεντακάθαρα νερά του. Ο τροπικός παράδεισος µε τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία του σου υπόσχεται αξέχαστες διακοπές!

phuket thailand loveyourholidays

Που είναι το Πουκέτ;

Το Πουκέτ, που το μέγεθός του είναι κάπως μικρότερο από εκείνο της Σιγκαπούρης, αποτελεί το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης. Το νησί συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με δύο γέφυρες. Βρίσκεται στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της Ταϊλάνδης στη Θάλασσα Ανταμάν. Το Πουκέτ παλαιότερα όφειλε τον πλούτο του στον κασσίτερο και το καουτσούκ και έχει μια πλούσια και συναρπαστική ιστορία. Το νησί βρισκόταν πάνω σε μια από τις σημαντικότερες εμπορικές οδούς ανάμεσα στην Ινδία και την Κίνα και αναφερόταν συχνά στα αρχεία καταγραφής ξένων πλοίων Πορτογάλων, Γάλλων, Ολλανδών και Άγγλων εμπόρων. Η περιοχή στις μέρες μας αντλεί μεγάλο μέρος των εσόδων της από τον τουρισμό.

Οι παραλίες του Πουκέτ 

Η φύση είναι γενναιόδωρη στο μεγαλύτερο και πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ταϊλάνδης, που αποκαλείται «το μαργαριτάρι του νότου». Μοναδικές παραλίες με λευκή άμμο και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, ακτές με πανύψηλους φοίνικες και τροπική βλάστηση συνθέτουν ένα σκηνικό που παραπέμπει σε επίγειο παράδεισο. Συνδυάζοντας το καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον με τουριστικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών έχει εξελιχθεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς όχι μόνο της χώρας, αλλά και της νοτιοανατολικής Ασίας. Το νησί διαθέτει πολλές παραλίες αλλά και μικρά νησάκια-δορυφόρους, προσφέροντας πολλές επιλογές για κολύμπι και θαλάσσια σπορ, είτε σε πολυσύχναστες οργανωμένες ακτές είτε σε ερημικές αμμουδιές. Η πιο διάσημη παραλία του νησιού είναι η Patong, περίπου 15 χλμ. δυτικά της πρωτεύουσας.

Δραστηριότητες 

Η πιο διάσημη παραλία του νησιού, η Patong διαθέτει  εκατοντάδες ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ αλλά και υπαίθριες αγορές και εμπορικά κέντρα. Εξίσου οργανωμένες και γνωστές, αλλά πιο ήρεμες, οι παραλίες Karon και Kata, νότια της Patong, εκτός από κολύμπι και ηλιοθεραπεία, προσφέρονται για υποβρύχιο ψάρεμα, ιστιοπλοΐα και windsurfing. Τι άλλο μπορείς να κάνεις στο Πουκέτ; Να πας για σαφάρι με ελέφαντες, να ψωνίσετε μετάξι ή κοσμήματα με πολύτιμους λίθους, να ράψετε ρούχα σε μια μέρα αλλά και να κάνετε κρουαζιέρες σε κοντινά πανέμορφα νησάκια.

Διακοπές στο Πουκέτ και την Ταιλάνδη

Διακοπές στο Πουκέτ το πασίγνωστο τροπικό νησί της Ταϊλάνδης, μίας χώρας πολύχρωμης και με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Συνδύασε τις διακοπές σου στο Πουκέτ και την Ταϊλάνδη γενικότερα. Μπορείς να επισκεφτείς και την Κο Σαμουί και τα νησιά Φι Φι που είναι επίσης πανέμορφα και εξίσου διάσημα. Χαρακτηριστικές των τροπικών νησιών της Ταιλάνδης δεν είναι άλλες από τις καλύτερες παραλίες του πλανήτη μας. Με τις χρυσές αμμουδιές, τα τιρκουάζ νερά και τους κατάφυτους βράχους να δημιουργούν ονειρεμένους κολπίσκους, απλά θα σε μαγέψουν.

Phuket island Thailand

Το νησί του Ινδικού και ονειρεμένα προγράμματα

Πουκέτ Το όμορφο νησί του Ινδικού και ονειρεμένα προγράμματα από εμάς για εσένα! Συνδύασε το ταξίδι στην Ταϊλάνδη με απόδραση στο όμορφο νησί Πουκέτ. Ξεκούραση και χαλάρωση στον εξωτικό παράδεισο του Πουκέτ, ενώ μπορείς επίσης να επιλέξεις και ολοήμερη εκδρομή στα μαγικά νησιά Πι Πι.

Εξερεύνησε τα προγράμματά μας στο Πουκέτ και την Ταϊλάνδη ή επικοινώνησε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το ιδανικό πρόγραμμα για εσένα. Τέλος αν το γαμήλιο ταξίδι των ονείρων σου έχει χρώμα τροπικό, τότε το Πουκέτ είναι η τέλεια επιλογή. 

Για ακόμη περισσότερη έμπνευση για ατομικά, ομαδικά ή γαμήλια ταξίδια, διακοπές και πακέτα εκδρομών ανακαλύψτε τους λοιπούς προορισμούς μας εδώ!