+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Top 3 προορισμοί για του Αγίου Βαλεντίνου για εσάς που αναζητάτε τον τέλειο προορισμό για εσάς και το ταίρι σας. Με την ευκαιρία της γιορτής των ερωτευμένων πολλοί από εσάς εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, αναζητάτε ρομαντικούς προορισμούς. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, από τους πιο κοντινούς προορισμούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη έως και μακρινούς εξωτικούς προορισμούς. Σήμερα σας προτείνουμε τρείς πιο μακρινούς προορισμούς που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε. Είτε πρόκειται για την ημέρα των ερωτευμένων, είτε για ένα ρομαντικό ταξίδι με τον ή την σύντροφό σας αυτές οι τρείς επιλογές μας θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ονειρεμένοι προορισμοί για του Αγίου Βαλεντίνου για ζευγάρια

Συγκεντρώσαμε τρεις απίστευτα ρομαντικούς και ονειρεμένους προορισμούς για ζευγάρια. Πρόκειται για τρείς προορισμούς τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε όλο το χρόνο, σας τους παρουσιάζουμε και αφήνουμε την επιλογή πάνω σας!

Ταξίδι στις Μαλδίβες

Μαλδίβες οι εξωτικές για του Αγίου Βαλεντίνου

Οι εξωτικές Μαλδίβες δεν θέλουν ιδιαίτερες συστάσεις. Αδιαμφισβήτητα ο νούμερο ένα προορισμός για ζευγάρια. Ονειρεμένος παράδεισος που θα απογειώσει το ρομαντισμό σας. Η συνταγή διάσημη, ολόλευκη άμμος, τροπικά δέντρα και γαλαζοπράσινα νερά. Οι στιγμές ξεγνοιασιάς που θα ζήσετε στις Μαλδίβες θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.  Στα συν των Μαλδιβών, τα πολλά παραδεισένια νησάκια, οι γνωστές ατόλες. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε καταπληκτικά νησάκια για τη διαμονή και τις κοντινές αποδράσεις. Θα απολαύσετε ξεχωριστά γεύματα, πάνω στην άμμο, δίπλα στο νερό ακόμη και στα καταλύματά σας κάτω από τα αστέρια.

Τα θέρετρα στις Μαλδίβες είναι εξαιρετικά και προσφέρουν απίστευτες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πάντα με γνώμονα την ικανοποίησή σας. Όσο για τα καταλύματα, θα ξαφνιαστείτε με την ποικιλία που θα εντοπίσετε κάνοντας την αναζήτησή σας. Από σουίτες δίπλα στο νερό μέχρι και τα διάσημα ξύλινα σπιτάκια πάνω στο νερό θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει. Οι Μαλδίβες λοιπόν είναι ο απόλυτος ρομαντικός εξωτικός προορισμός.

Οι προτάσεις μας για ένα ταξίδι στις Μαλδίβες για να διαλέξετε. Επιλεγμένα θέρετρα για ένα ονειρεμένο ταξίδι στις παραδεισένιες Μαλδίβες.

Ντουμπάι το στολίδι της Ανατολής για του Αγίου Βαλεντίνου

Η μητρόπολη του Ντουμπάι το στολίδι της Ανατολής, αποτελεί μία ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία, ειδικά για ένα ζευγάρι που αναζητά τον ιδανικό ρομαντικό προορισμό. Με άρωμα ανατολής από τη μία αλλά και σύγχρονη αρχιτεκτονική κουλτούρα από την άλλη, το Ντουμπάι τα έχει όλα.  Θα ξεκινήσουμε με τα αξιοθέατα αυτής της υπερσύγχρονης μητρόπολης που θα σας αφήσουν άφωνους. Από την πρώτη σας βόλτα θα μείνετε κατενθουσιασμένοι και δεν θα σταματήσετε να τραβάτε φωτογραφίες.

Πολυτελείς ουρανοξύστες, ξενοδοχεία στολίδια, κτίρια σύμβολα παγκοσμίου φήμης και όχι μόνο απλώνονται μπροστά στα μάτια σας. Απολαύστε γαστρονομικές εμπειρίες σε εστιατόρια με θέα, ρομαντικά δείπνα, δροσιστικά κοκτέιλ και διασκέδαση στα καλύτερα κλάμπ του κόσμου. Δοκιμάστε εμπειρίες στην έρημο, ασταμάτητο shopping και extreme sports. Τέλος, για την εμπειρία της διαμονής δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Τα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι, ξεπερνούν κάθε προσδοκία, προσφέροντας σε εσάς και το ταίρι σας ονειρεμένη εμπειρία διαμονής και υπηρεσίες για να απολαύσετε παρέα. Δικαίως οι προορισμοί για του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα μπορούσαν να μην περιλαμβάνουν το Ντουμπάι.

Η πρόταση μας για ένα ταξίδι στο υπερσύγχρονο Ντουμπάι.

Γμαήλιο ταξίδι στο Μπαλί

Μπαλί το τροπικό διαμάντι για του Αγίου Βαλεντίνου

Οι τοπ 3 προορισμοί για του Αγίου Βαλεντίνου ολοκληρώνονται με το Μπαλί. Το τροπικό και καταπράσινο Μπαλί είναι σίγουρα το διαμάντι της Ινδονησίας. Βρίσκεται πάντα στο τοπ των ρομαντικών προορισμών και όχι άδικα. Όσοι αγαπάτε τα τροπικά φυσικά τοπία, το Μπαλί είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Πολύχρωμη κουλτούρα, δεκάδες χιλιάδες ναοί, ζούγκλες και αυθεντική αύρα συνθέτουν το μαγευτικό αυτό νησί. Ένα παραμυθένιο σκηνικό, με δυνατές ασιατικές γαστρονομικές εμπειρίες από εστιατόρια υψηλής γαστρονομίες έως και πεντανόστιμο street food. Πολύβουες αγορές με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα με μπαμπού για να μην επιστρέψετε με άδεια χέρια σπίτι.

Οι λάτρεις της περιπέτειας θα βρείτε πλήθος δραστηριοτήτων που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Παράλληλα τα μοναδικά καταλύματα, ειδικά τα πιο παραδοσιακού τύπου ξύλινα που βρίσκονται μέσα στη ζούγκλα, θα σας προσφέρουν την χαλάρωση που επιζητάτε. Το Μπαλί διάσημο για το μπαλινέζικο μασάζ θα αποζημιώσει με μοναδικές στιγμές προσωπικής περιποίησης για κάθε ζευγάρι. Αρώματα, έλαια και χαλαρωτική μουσική συνθέτουν μία εμπειρία που θα σας συντροφεύει και μετά το ταξίδι σας.

Η πρόταση μας για ένα ταξίδι στο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς Μπαλί.

Που να πάω ταξίδι του Αγίου Βαλεντίνου;

Ελπίζουμε να απαντήσαμε στο ερώτημα που να πάω ταξίδι του Αγίου Βαλεντίνου και με το παραπάνω. Για εσάς που ακόμη το σκέφτεστε, μην ανησυχείτε, οι τρείς προορισμοί για του Αγίου Βαλεντίνου είναι εξίσου ρομαντικοί και όμορφοι κάθε περίοδο του έτους. Κάθε ένας προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες και εικόνες, συνδυάζοντας όμως με τον καλύτερο τρόπο όσα επιθυμεί ένα ζευγάρι από ένα ρομαντικό ταξίδι. Άλλωστε το σημαντικό είναι ότι όποια ονειρεμένη επιλογή και να κάνετε θα έχετε μαζί σας το άλλο σας μισό.