+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Καλοκαίρι στο Ντουμπάι Palm για τους λάτρεις της θάλασσας! Διαμονή 5 νύχτες στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο NH Collection Dubai The Palm, 4* SUPERIOR , ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ 1.065€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

logo-heart-light

NH Collection Dubai The Palm, 4*

Απολαύστε το NH Collection Dubai The Palm, ένα από τα πιο εκλεκτά ξενοδοχεία στο (Φοίνικα) The Palm του Ντουμπάι. Στο δημοφιλές Palm West Beach, το πρώτο ξενοδοχείο NH Collection του Ντουμπάι καλωσορίζει τους επισκέπτες σε μια εξαιρετική εμπειρία, γεμάτη ενέργεια και κομψές πινελιές τοπικού χαρακτήρα.


Οι επισκέπτες απολαμβάνουν απευθείας πρόσβαση στην παραλία πάνω από τον παραλιακό δρόμο και βρίσκονται σε μικρή απόσταση από όλα τα κορυφαία αξιοθέατα του Ντουμπάι, όπως το Burj Khalifa, το Dubai Mall και τη Μαρίνα του Ντουμπάι. Η πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο με θέα στο ηλιοβασίλεμα με το κομψό μπαρ και το lounge είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε. Όσοι αναζητούν τον ενθουσιασμό μπορούν να απολαύσουν το πολυσύχναστο αθλητικό μπαρ του ξενοδοχείου, το νέο προορισμό του Ντουμπάι.

Χάρη στην εντυπωσιακή ακτογραμμή του Ντουμπάι, θα απολαύσετε εγγυημένες διακοπές στις ακτές του, όπως πουθενά αλλού!  Η αλμυρή θαλασσινή αύρα, ο ήλιος στο πρόσωπό σας και η θέα στο απέραντο γαλάζιο θα κάνει απολαυστική τη διαμονή σας σε ένα από τα πολυτελή παραθαλάσσια ξενοδοχεία.

Το Ντουμπάι είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για διακοπές στην παραλία, συνδυάζοντας την παραθαλάσσια ευδαιμονία με τη ταχύτητα της πόλης. Σκεφτείτε υδάτινα πάρκα λίγα μέτρα μακριά από την άμμο, παραθαλάσσια εστιατόρια και καφέ, απίστευτα θέρετρα με πισίνα και πολλά άλλα. Όπου κι αν βρίσκεστε στο Ντουμπάι, βρίσκεστε πάντα σε μικρή απόσταση από την ακτή.

Ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ταξίδι στο Ντουμπάι (Dubai) για να βιώσετε την μοναδική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Ταξιδέψτε στο Ντουμπάι με το

  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομικό ναύλο με απευθείας πτήση Etihad Airways
  • Επιβάρυνση για πτήσεις με την Emirates Airlines : + 180 Ευρώ το άτομο
  • 5 Διανυκτερεύσεις σε δωμάτιο της επιλογής σας με πρωινό στο NH HOTEL
  • Μεταφορές από / προς αεροδρόμιο
  • Δωρεάν είσοδος στο Μοναδικό παγκόσμιο Υπερθέαμα La perle Dragon Show’
  • Φόροι αεροδρομίων

Προσωπικά έξοδα, οτιδήποτε δεν αναφέρεται

NH Collection Dubai The Palm, 4*


ΠΑΚΕΤΟ 5 ΝΥΧΤΕΣ


ΔΩΜΑΤΙΟ  – SUPERIOR ROOM (ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ)

ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ


KAT’ΑΤΟΜΟ ΣΕ 2ΚΛΙΝΟ


ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΙΟΥΝΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

 

1065 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ

 

+300 €

–                  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ +199 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ . ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟYΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 16-21/06/24

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΣΤΟΣ   + 590 ΕΥΡΩ

ΠΑΙΔΙΑ 4-11,99 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΣΤΟΣ + 840 ΕΥΡΩ

 

PREMIUM ROOM + 160 € το άτομο/ Premium Club sea view room + 250 €

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών