+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Βαρκελώνη – Χιρόνα – Φιγκέρες, 4 ή 5 ημέρες (Ιούλιος – Αύγουστος ’24) από 395€

logo-heart-light

Αναχωρήσεις: 4, 10, 18, 25 Ιουλίου, 15 Αυγούστου ‘24

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1η μέρα:  ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (απογευματινή ξενάγηση πόλης)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, τη Βαρκελώνη. Μόλις  τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας ξεκινάμε αμέσως την περιήγηση στην ολοζώντανη αυτή πόλη. Η ξενάγηση θα ξεκινήσει από τον πιο παραδοσιακό πεζόδρομο, την Rambla. Θα περπατήσουμε στα όμορφα στενάκια της γοτθικής συνοικίας, όπου θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Nαό φωτισμένο. Ο φωτογραφικός μας φακός θα καταγράψει το μεγαλείο της Πλατείας Βασιλέως αλλά και της πλατείας Sant Jaume, όπου δεσπόζει το Δημαρχείο και το Palacio de la Generalitat. Τελικός μας σταθμός η πολυσύχναστη Βασιλική Πλατεία, η οποία με την σειρά της θα μας ταξιδέψει μέσω της τοπικής κουζίνας και των παραδοσιακών εδεσμάτων. Μέσα από μία πληθώρα εστιατορίων, καφέ και μπαρ, επιλέγουμε αυτό που ανταποκρίνεται στις γευστικές & ταξιδιωτικές μας προσδοκίες. Διανυκτέρευση.

2η μέρα:  ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (αναλυτική ξενάγηση πόλης)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε αμέσως την περιήγησή μας. Η σημερινή μας εξόρμηση αφορά την Βαρκελώνη και τους κρυμμένους θησαυρούς της. Περπατώντας στον Rambla, τον διασημότερο πεζόδρομο της Βαρκελώνης με την αγορά των λουλουδιών και την αστείρευτη ζωντάνια του, θα δούμε το Μνημείο αφιερωμένο στον Κολόμβο, το Ναυτικό και το Στρατιωτικό Διοικητήριο καθώς και το μουσείο Ναυτιλίας (πρώην Βασιλικά Ναυπηγεία). Στην συνέχεια, θα βρεθούμε στην Plaza de Catalunya, στο κέντρο δηλαδή της πόλης και στο χιλιόμετρο 0 της Καταλονίας όπως θεωρείται. Τα εμπορικά καταστήματα θα μας τραβήξουν το ενδιαφέρον, όχι όμως περισσότερο από το πρωτότυπο έργο τέχνης Mural del beso (Τοιχογραφία του φιλιού), που επισήμως ονομάζεται «Ο κόσμος γεννιέται σε κάθε φιλί». Στον χρόνο που θα σας δοθεί μπορείτε να περιηγηθείτε στη  Γοτθική συνοικία με τον Καθεδρικός Ναός, σήμα κατατεθέν της Βαρκελώνης, που είναι αφιερωμένος στην Αγία Ευλαλία και τον Τίμιο Σταυρό, η Πλατεία Βασιλέως, η μνημειακή αυτή πλατεία που περιβάλλεται από γοτθικά και αναγεννησιακά κτίρια, καθώς και η πλατεία του Sant Jaume, που αποτελεί το πολιτικό κέντρο της Καταλονίας. Σιγά σιγά μεταφερόμαστε στην καινούρια Βαρκελώνη, περνώντας από την Μαρίνα port Vell, την Barceloneta, το παλιό ψαροχώρι με τις πανέμορφες παραλίες και το Ολυμπιακό μουσείο, για να καταλήξουμε στην Sagrada Familia (Ιερή Οικογένεια). Αποτελεί το σημαντικότερο έργο του Αντόνιο Γκάουντι, ενώ φέρει δικαιωματικά τον τίτλο του πιο επισκέψιμου μνημείου της Βαρκελώνης. Στην συνέχεια, πρόκειται να διασχίσουμε την ομορφότερη και ακριβότερη λεωφόρο της πόλης, την Paseo De Gracia, όπου και θα συναντήσουμε τα καλύτερα ξενοδοχεία της, τους διασημότερους οίκους μόδας καθώς και τα δύο διασημότερα σπίτια του A. Gaudi, το Casa Mila ή Pedrera και το Casa Batllo. Τέλος, περνώντας από την Plaza Espana, θα θαυμάσουμε τα συντριβάνια του Montjuic και το Ισπανικό χωριό, ένα υπαίθριο αρχιτεκτονικό μουσείο που αποτελεί μία μικρογραφία της παραδοσιακής Ισπανικής αρχιτεκτονικής από την έκθεση του 1929. Κατηφορίζοντας τον λόφο θα δούμε το τουριστικό λιμάνι που είναι πρώτο στην Μεσόγειο σε αριθμό επιβατών, τον Ολυμπιακό δακτύλιο και το Maremagnum, το μοναδικό εμπορικό κέντρο της πόλης με άδεια λειτουργίας 365 μέρες τον χρόνο. Για τους ταξιδιώτες που το επιθυμούν μπορούν προαιρετικά να επισκεφτούν στο Parque Guell το πάρκο που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα A. Gaudi, τον μεγαλύτερο εκφραστή του καταλονικού μοντερνισμού, μεγάλου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος. Αποτελεί ένα τεράστιο μπαλκόνι, διακοσμημένο με πολύχρωμα μάρμαρα, μωσαϊκά και  σιντριβάνια με δράκους, από όπου μπορεί κανείς  να απολαύσει τον καφέ του με θέα όλη την πόλη της Βαρκελώνης. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:  ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ελεύθερη ημέρα) 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και έχουμε την σημερινή ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή μας να την αξιοποιήσουμε όπως ακριβώς επιθυμούμε. Δίχως αμφιβολία, προτείνουμε την επίσκεψη στο Parque Guell, το πάρκο που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα A. Gaudi, τον μεγαλύτερο εκφραστή του καταλονικού μοντερνισμού, μεγάλου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος. Αποτελεί ένα τεράστιο μπαλκόνι, διακοσμημένο με πολύχρωμα μάρμαρα, μωσαϊκά και  σιντριβάνια με δράκους, από όπου μπορεί κανείς  να απολαύσει τον καφέ του με θέα όλη την πόλη της Βαρκελώνης. Για το μικρό παιδί που κρύβεται μέσα σας, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Ενυδρείο της Βαρκελώνης, ένα από τα σημαντικότερα στην Ευρώπη, το πιο μεγάλο Πάρκο της πόλης «Parc de la Ciutadella», με το  ζωολογικό του κήπο, ενώ μην παραλείψετε το ξακουστό γήπεδο CampNou, που αποτελεί έδρα της F.C.Barcelona. Για τους λάτρεις της τέχνης, το Μουσείο Πικάσο και το Μουσείο του Σουρεαλιστικού ζωγράφου Χουάν Μιρό θα αποτελέσουν μία αξέχαστη εμπειρία.  Το βράδυ προτείνουμε την παραδοσιακή παράσταση Flamenco. Αφεθείτε στον έντονο και γεμάτο πάθος ρυθμό του. Η τιμή είναι 35€ με θέαμα και ένα ποτήρι κρασί. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:  ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΧΙΡΟΝΑ –  ΦΙΓΚΕΡΕΣ 

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο θα αναχωρήσουμε για την Ιστορική πόλη της Χιρόνα, όπου και θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια του κάστρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Φιγκέρες, όπου βρίσκεται το μουσείο-θέατρο του διάσημου ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που αποπνέουν τα έργα του από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Βγαίνοντας από το μουσείο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Καθολική εκκλησία του Αγ. Παύλου. Θαυμάστε τη Γοτθική αρχιτεκτονική του με τις τοξωτές οροφές και την απλότητα του ναού. Επιστροφή στη Βαρκελώνη. Χρόνος ελεύθερος. Για το γεύμα σας προτιμήστε τοπικές σπεσιαλιτέ, πάντα με την συνοδεία του ώριμου, δρύινου κρασιού της Καταλονίας. Επιστροφή στη Βαρκελώνη και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

5η μέρα:  ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό νωρίς το πρωί στο ξενοδοχείο. Λίγο πριν απογειωθούμε προμηθεύσου λίγα Churros, την αγαπημένη τηγανιτή ζύμη, με ζάχαρη αλλά και καυτή λιωμένη σοκολάτα και υποσχέσου πως θα επιστρέψεις σύντομα στην πόλη αυτή που σε μάγεψε με το χρώμα, τους έντονους παλμούς της και τον πολιτιστικό της πλούτο. Μετάβαση στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και πτήση επιστροφής με προορισμό την Αθήνα.

Ταξιδέψτε με το

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βαρκελώνη – Αθήνα με τη Vueling.
  • Πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ ξενοδοχεία εξωτερικού.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* ή 4* της επιλογής σας

(Arya Stadium Hotel Boutique 3* ή Expo Hotel Barcelona 4*).

  • Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Μονοήμερη εκδρομή στη Χιρόνα και το Φιγκέρες.
  • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.
  • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
  • Μια βαλίτσα μέχρι 24 κιλά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Φόροι αεροδρομίων & δημοτικοί φόροι (235€).
  • Checkpoints (15€).
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Προαιρετική Ασφάλεια Covid (20€).

Mε διαμονή στο Arya Stadium Hotel  3* Boutique

 

18/7 – 21/7:

Τιμοκατάλογος για 4ήμερο

Τιμή κατ’ άτομο σε Δίκλινο

Τιμή κατ’ άτομο σε Μονόκλινο

Early booking

395

595€

Κανονική τιμή

445€

645

Φόροι αερ. + ξεν.

235€

    

 

15/8 – 18/8:

 

Τιμοκατάλογος για 4ήμερο

Τιμή κατ’ άτομο σε Δίκλινο

Τιμή κατ’ άτομο σε Μονόκλινο

Early booking

485

685€

Κανονική τιμή

545€

745

Φόροι αερ. + ξεν.

235€

    

 

 

4/7 – 8/7

10/7 – 14/7

25/7 – 29/7

 

Τιμοκατάλογος για 5ήμερο

Τιμή κατ’ άτομο σε Δίκλινο

Τιμή κατ’ άτομο σε Μονόκλινο

Early booking

495

745€

Κανονική τιμή

545€

795

Φόροι αερ. + ξεν.

235€

    

 

Mε διαμονή στο Expo Hotel Barcelona 4*

 

18/7-21/7

Τιμοκατάλογος για 4ήμερο

Τιμή κατ’ άτομο σε Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο(έως 12 ετών)

Τιμή κατ’ άτομο σε Μονόκλινο

Early booking

445

415

685€

Κανονική τιμή

495€

445

735

Φόροι αεροδρομίων & ξενοδοχείων:   235€

 

15/8 – 18/8

 

Τιμοκατάλογος για 4ήμερο

Τιμή κατ’ άτομο σε Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο(έως 12 ετών)

Τιμή κατ’ άτομο σε Μονόκλινο

Early booking

535

495

775€

Κανονική τιμή

595€

545

835

Φόροι αεροδρομίων & ξενοδοχείων:   235€

 

4/7 – 8/7

10/7-14/7

25/7 – 29/7

 

 

Τιμοκατάλογος για 5ήμερο

Τιμή κατ’ άτομο σε Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο(έως 12 ετών)

Τιμή κατ’ άτομο σε Μονόκλινο

Early booking

545

495

845€

Κανονική τιμή

595€

545

895

Φόροι αεροδρομίων & ξενοδοχείων:   235€

Απευθείας πτήσεις με την ισπανική Vueling Airlines

Αναχωρήσεις: 10–14/7 & 18–21/7 & 15-18/8  

VY 8101 Αθήνα – Βαρκελώνη     15.00 – 17.15
VY 8102 Βαρκελώνη  – Αθήνα    18.25 – 22.15


Αναχωρήσεις: 4–8/7 & 25–29/7

VY 8101 Αθήνα – Βαρκελώνη     15.00 – 17.15
VY 8102 Βαρκελώνη  – Αθήνα    17.25 – 21.25

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    Βαρκελώνη – Χιρόνα – Φιγκέρες, 4 ή 5 ημέρες (Ιούλιος – Αύγουστος ’24) από 395€

    logo-heart-light

    Ντουμπάι 8 ημέρες LUX - 7 νύχτες και Εβδομαδιαίες εγγυημένες Αναχωρήσεις!

    Ντουμπάι 8 Ημέρες LUX – Νέο για City και Beach lovers. Ουρανοξύστες που αγγίζουν τον ουρανό με μοναδική θέα που κόβει την ανάσα. Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι στο Ντουμπάι (Dubai) για 5 ημέρες με εβδομαδιαίες εγγυημένες αναχωρήσεις. Ήλιος και απέραντη θάλασσα στην παραλία της Τζουμέιρα (Jumeirah) που σημαίνει Ομορφιά. Η απίστευτη εμπειρία της ερήμου με Jeep 4X4, το σαφάρι και η βόλτα με τις καμήλες θα σας μείνουν αξέχαστες. Υπέροχα ξενοδοχεία υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας. Το Μπούρζ Αλ Άραμπ (Burj Al Arab), που θεωρείται ως το μοναδικό 7* ξενοδοχείο στον κόσμο. Το διαμάντι Μπούρτζ Χαλίφα (Burj Khalifa) ή αλλιώς Top of the world με 828 μέτρα ύψος, 160 ορόφους και το ασανσέρ να φτάνει τα 64km/h. Τα τεχνητά νησιά Atlantis the Palm ένα πραγματικό κατασκευαστικό θαύμα.

    best-instagram-locations-visit dubai
    logo-heart

    Ψώνια στο Ντουμπάι και δραστηριότητες

    Τα εμπορικά κέντρα Dubai mall, Mall of Emirates, City Center Deira, Deira City Walk, Al Ghurair mall και πολλά ακόμη για ατελείωτα ψώνια. Διακοπές στο Ντουμπάι για όλη την οικογένεια με τα πολλά θεματικά πάρκα. Το Bollywood park, το Legoland water park, το Motiongate Park, το IMG worlds of adventure, το Ski Dubai, το Global village. Το Ντουμπάι είναι αδιαμφισβήτητα η υπερσύγχρονη μητρόπολη της Ανατολής και το σταυροδρόμι των Ηπείρων. Ασία, Ευρώπη και Αφρική. Για τους λάτρεις της γαστρονομίας, το Ντουμπάι προσφέρει κάθε λογής κουζίνα. Από αμερικάνικο steak, ελληνικό, λιβανέζικο, sushi, thai, ιταλικό έως και ινδικό ή μεξικάνικο μενού. 

    Το πρόγραμμά μας Ντουμπάι 8 Ημέρες LUX – Νέο με Family + Kids Adventures είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά!

    dubais-best-instagram-locations-visit-dubai

    Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

    ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

    Συγκέντρωση στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και απογείωση για το ταξίδι  στο μαγευτικό Ντουμπάι (Dubai). Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

    ΝΤΟΥΜΠΑΙ – CITY TOUR

    Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο και μαγευτικό Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη του Ντουμπάι με την μοναδική αρχιτεκτονική. Οι ερωτήσεις “Τι πρέπει να δω; Τι πρέπει να κάνω; Τι πρέπει να ξέρω” δεν θα σας απασχολήσουν καθόλου. Έχουμε ετοιμάσει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα εκδρομής στο Ντουμπάι για εσάς που τα περιλαμβάνει όλα. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι (Al Fahidi st.), περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία (Bastakiya). Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα (Jumeirah), με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάϊεντ (Sheikh Zayed), το δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα (Jumeirah Mosque) όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες εξωτερικά και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο Burj Al Arab.

    PALM ISLAND

    Στη συνέχεια ακολουθεί η επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα. Ενδιάμεσα θα υπάρχει και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the Palm. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την μοναδική Μαντινάτ Τζουμέιρα (Madinat Jumeirah) τη διάσημη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων. Στη Madinat Jumeirah μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στα μαγαζιά λαϊκής τέχνης και να αγοράσετε αναμνηστικά για το Ντουμπάι.

    ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΨΩΝΙΑ

    Η ώρα για τα ψώνια στο Ντουμπάι έφτασε, περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο Dubai Mall για τις αγορές σας. Επίσης θα δείτε από κοντά τα μεγαλύτερα σιντριβάνια του κόσμου που χορεύουν υπό τους ήχους της μουσικής, μπροστά στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου Burj Khalifa. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

    ΕΡΗΜΟΣ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4Χ4 – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

    Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, έχουμε χρόνο ελεύθερο. Νωρίς το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια στην έρημο με Jeep 4Χ4. Μετά από παιχνίδια με τα Jeep 4Χ4 στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία βεδουίνοι, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το δείπνο απόψε θα είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

    ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ  –LA PERLE DRAGONE SHOW (το εισιτήριο περιλαμβάνεται)

    Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, Ελεύθερη Ημέρα

    La Perle Dragone Show

    Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ περιλαμβάνει ένα μοναδικό Παγκόσμιο Υπερθέαμα, το La Perle Show. Το La Perle Show, είναι μία παράσταση του γνωστού καλλιτεχνικού διευθυντή Franco Dragone. Τα εισιτήρια για την παρακολούθηση της παράστασης τα έχουμε εξασφαλίσει ήδη για εσάς (κατηγορία SILVER).

     

    ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΒURJ KHALIFA 124,125ο (όροφος) – DUBAI MALL – Βαρκάδα με θέα τα σιντριβάνια – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ (προαιρετικά)

    Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, η ημέρα μας είναι ελεύθερη για τα τελευταία ψώνια στο Ντουμπάι. Προαιρετικά θα επισκεφτούμε  το ψηλότερο κτίριο το κόσμου με ύψος 828 μέτρα και θα μάθουμε την ιστορία και τα στάδια κατασκευής του. Θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο γρηγορότερο ασανσέρ (65χλμ/ώρα), να ανεβείτε στα παρατηρητήρια 124-125 και να θαυμάσετε την ομορφότερη θέα του περσικού κόλπου και των Αραβικών Εμιράτων. Αμέσως μετά ακολουθεί η επίσκεψη στο Dubai Mall το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο και μπορείτε να απολαύσετε βαρκάδα με θέα τα σιντριβάνια. Η μοναδική εμπειρία θα σας συναρπάσει και δεν θα πρέπει να την χάσετε με τίποτα!

    Το βράδυ θα αποχαιρετήσουμε την πόλη του Ντουμπάι κάνοντας προαιρετικά μια κρουαζιέρα στην Μαρίνα μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (dhow) με φαγητό. Εκεί θα απολαύσετε το νυχτερινό  Ντουμπάι που είναι λουσμένο στα φώτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και Διανυκτέρευση.

    ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΑ

    ΝΤΟΥΜΠΑΙ – Jet Ski Tour of Dubai: Burj Al Arab, Dubai Marina, Atlantis, Palm & Burj Khalifa  (προαιρετικά)

    Πρωινό και επειδή είπαμε ότι το πρόγραμμα 8 Ημέρες Ντουμπάι είναι ιδανικό για beach lovers, μεταφορά στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για χαλάρωση .  Προαιρετικά μπορείτε να δείτε το Ντουμπάι μέσα από το νερό με την μαγευτική εμπειρία του Jet ski. Απολαύστε τη θέα στον εκπληκτικό ορίζοντα του Ντουμπάι, ακολουθώντας από έναν πιστοποιημένο οδηγό. Σταματήστε μπροστά από το διάσημο Burj Al Arab, ένα σύμβολο του σύγχρονου Ντουμπάι και το τρίτο ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Φέρτε μια κάμερα για να τραβήξετε απίστευτες φωτογραφίες. Κατάλληλο για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Περιλαμβάνονται πληροφορίες για την ασφάλεια, οδηγίες και τον εξοπλισμό

    Το βράδυ θα αποχαιρετήσουμε την πόλη του Ντουμπάι κάνοντας προαιρετικά μια κρουαζιέρα στην Μαρίνα μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (dhow) με φαγητό. Εκεί θα απολαύσετε το νυχτερινό  Ντουμπάι που είναι λουσμένο στα φώτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και Διανυκτέρευση.

    ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ  –Yellow Speed Boat  (προαιρετικά)

    Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στο ξενοδοχείο σας, προαιρετικά με το Yellow Speed Boat οπού θα δείτε  τα πάντα! Την εκπληκτική θέα της μαρίνας του Ντουμπάι και μετά μέσα από το νερό  θα δείτε  Νέο Ain Dubai, το εκπληκτικό Palm Jumeirah και θα σταματήσετε για μια τέλειες  φωτογραφίες στο Atlantis και στο Burj Al Arab.

    ΝΤΟΥΜΠΑΙ– ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

    Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο στο Ντουμπάι για το αεροδρόμιο και την επιστροφή μας στην Αθήνα. Το ταξίδι μας στο Ντουμπάι 8 Ημέρες LUX – city και beach,  έφτασε στο τέλος του και εμείς επιστρέφουμε χαρούμενοι με τις καλύτερες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι μας. 

          • Αεροπορικά εισιτήρια με βαλίτσα και χειραποσκευή
          • Διαμονή  5 Νύχτες με πλούσιο  πρωινό+  2 νύχτες  σε luxury  ξενοδοχείο στην παραλία με ημιδιατροφή
    • C CENTRAL RESORT THE PALM 5* LUX
          • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
          • Ξενάγηση μισής ημέρας στην πόλη του Ντουμπάι
          • Είσοδοι σε μουσεία κατά την ξενάγηση του Ντουμπάι & Νερό κατά τη διάρκεια της ξενάγησης
          • Εισιτήρια LA PERLE DRAGONE SHOW – SILVER CLASS
          • Σαφάρι 4χ4 με δείπνο barbeque και χορό κοιλιάς
          • Ταξιδιωτική ασφάλεια και επιπλέον ασφάλεια Covid -19
          • Ενημερωτικά έντυπα                  
          • Έμπειροι Έλληνες Πιστοποιημένοι διπλωματούχοι ξεναγοί
          • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων μας
          • 24ώρες χρήση τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης. Είμαστε μαζί σας από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού έως την τελευταία.
          • Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα  αποκλειστικά για εσάς!
    • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων & φιλοδωρήματα ……120 €
    • Δημοτικά Τέλη Ξενοδοχείου : περίπου 3€ για 3* , 4€ για 4* & 5€ για 5* κατηγορία ξενοδοχείου ανά δωμάτιο ανά βραδιά πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία/ Προσωπικά έξοδα
    • Προσωπικά έξοδα
    •  

    Με ενδιαφέρει!

    logo-heart-light

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών