+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Βουδαπέστη, 5 ημέρες (Ιούλιος – Αύγουστος ’24) από 675€

logo-heart-light

Αναχωρήσεις: 26/07, 02/08, 09/08, 16/08, 23/08 2024

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1η  ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (περιλαμβάνεται η είσοδος)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος και πτήση για την όμορφη πόλη της Βουδαπέστης. Άφιξη στην πρωτεύουσα των Μαγυάρων και ξεκινάμε την ξενάγησή  μας από την Πέστη, με τη μεγάλη πλατεία των Ηρώων, και το εντυπωσιακό άγαλμα του αρχάγγελου Γαβριήλ μια εντυπωσιακή κατασκευή, όπου «φιλοξενούνται» τα αγάλματα των βασιλιάδων της χώρας. Εν συνεχεία θα επισκεφθείτε τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου, τη μεγαλύτερη εκκλησία της Ουγγαρίας. Θα σας εντυπωσιάσει η εσωτερική διακόσμηση καθώς και το παρεκκλήσι του ναού, όπου υπάρχει διατηρημένο το δεξί χέρι του Αγίου.(Περιλαμβάνεται η είσοδος). Έπειτα θα κατευθυνθείτε κατά μήκος του Δούναβη όπου θα θαυμάσετε τις όμορφες γέφυρες και θα φτάσετε στην πλευρά της Βούδας. Θα θαυμάσετε το Κάστρο, τον Πύργο των Ψαράδων και τον Ιστορικό Ναό του  Ματτίας, που δεσπόζει στο Βόρειο τμήμα της συνοικίας του Κάστρου. Επόμενος σταθμός ο Λόφος του Γκέλλερτ και η Ακρόπολη ‹‹Citadella›› με το άγαλμα της Ελευθερίας και την συγκλονιστική θέα της Βούδας & της Πέστης. Δεν θα παραλείψουμε να ξεναγηθούμε στο εντυπωσιακό νεογοτθικό Κοινοβούλιο εσωτερικά, το οποίο είναι σήμα κατατεθέν της πόλης (περιλαμβάνεται η είσοδος). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε κρουαζιέρα στον φωταγωγημένο  Δούναβη, με τα εντυπωσιακά κτίρια να δεσπόζουν και στις δύο όχθες του. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και παραλαβή δωματίων. Για το βράδυ σας προτείνουμε κρουαζιέρα στον φωταγωγημένο  Δούναβη, με τα εντυπωσιακά κτίρια να δεσπόζουν και στις δύο όχθες του.

2η  ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος τον οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε επισκεπτόμενοι την πανέμορφη κλειστή αγορά. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε το περίφημο ουγγαρέζικο σαλάμι, τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα, καθώς και τα ονομαστά τους κρασιά. Επίσης τα μουσεία της πόλης ,όπως το Εθνικό Μουσείο και το Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γλυκά που κοσμούν τις βιτρίνες των παραδοσιακών ζαχαροπλαστείων Gerbeud και Central.

3η  ΗΜΕΡΑ: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΗ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ

Πρόγευμα. Αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Αγ. Ανδρέας, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα, η περιοχή φημίζεται για τα καλά κρασιά. Συνεχίζουμε για το Βίσσεγκραντ, το ιστορικό αξιοθέατο της μαγευτικής Καμπής του Δούναβη. Από το άλλοτε λαμπρό και φημισμένο ανά την Ευρώπη βασιλικό ανάκτορο του, σώζονται μόνο λίγα ερείπια, η αναγεννησιακού ρυθμού επίσημη αυλή υποδοχής αναστηλώθηκε με βάση τα παλιά σχέδια. Ακολουθεί βόλτα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με την Σλοβακία για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο της Σλοβακίας από όπου θα απολαύσουμε το θέαμα που προσφέρει ο Δούναβης και θα εντυπωσιαστούμε από τον Άγιο Στέφανο φωτισμένο στον απέναντι λόφο της Ουγγαρίας. Επιστροφή το απόγευμα στη Βουδαπέστη.

4η  ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥ  GODOLLO

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην σημερινή μας εκδρομή θα περιπλανηθούμε στα δωμάτια  του Παλατιού, που επισκέπτονταν ο αυτοκράτορας Φραγκίσκος Ιωσήφ και η αυτοκράτειρα Σίσσυ. Το Βασιλικό Παλάτι του Gödöllö είναι το μεγαλύτερο μπαρόκ παλάτι στην Ουγγαρία και το 2ο μεγαλύτερο σε έκταση στον κόσμο μετά τις Βερσαλλίες. Χτισμένο από τον κόμη Antal Grassalkovich, έναν από τους πιο αξιοσέβαστους Ούγγρους ευγενείς του 18ου αιώνα, το συγκρότημα χρησίμευσε ως θερινή κατοικία για τον αυτοκράτορα Φραγκίσκο Ιωσήφ και τη βασίλισσα Ελισάβετ (Sissi) μεταξύ 1867 και 1916. Όμορφα ανακαινισμένο, μπορείτε τώρα να περιπλανηθείτε στα πλούσια ζωγραφισμένα δωμάτια, όπως η Μεγάλη Αίθουσα και η Βιβλιοθήκη. Θαυμάστε τη λευκή και χρυσή διακόσμηση, τα κόκκινα μαρμάρινα λουτρά και την γκαρνταρόμπα της Σίσσυ, καθώς και ένα μικροσκοπικό μπαρόκ θέατρο. Κάντε βόλτα στο αγγλικό πάρκο έκτασης 26 εκταρίων. Προαιρετικά μπορούμε να επισκεφθούμε την φάρμα αλόγων των αδελφών Λάζαρ , όπου υπάρχει η δυνατότητα να γευματίσετε.

5η  ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και για του λάτρεις του shopping, υπάρχουν πολλές επιλογές στον κεντρικό πεζόδρομο Vaci Utca, την πανέμορφη οδό Andrassy, αλλά και στα μοντέρνα εμπορικά κέντρα, που τα βρίσκει πλέον κάποιος σε κάθε γωνιά της πόλης. Όποιος επιθυμεί να χαλαρώσει η πόλη είναι γνωστή για τα υπέροχα λουτρά της , με παράδοση από την εποχή των Ρωμαίων. Σας προτείνουμε τα υπέροχα λουτρά Szechenyi που είναι τα δημοφιλέστερα στη Βουδαπέστη, αλλά είναι και τα μεγαλύτερα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις χτίστηκαν το 1913, και δίνουν μία αριστοκρατική αίσθηση στα λουτρά αφού πρόκειται για ένα νεο-μπαρόκ παλάτι. Θα σας εντυπωσιάσουν οι εσωτερικές πισίνες, αλλά αναμφισβήτητα την παράσταση θα κλέψουν οι εξωτερικές. Ο εσωτερικός χώρος μοιάζει με λαβύρινθο όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τις 18 εσωτερικές πισίνες διαφορετικών μεγεθών και θερμοκρασιών. Από τις 3 εξωτερικές πισίνες η μεσαία ορθογώνιου σχήματος είναι για κολύμβηση ενώ οι 2 ακριανές για παιχνίδι και χαλάρωση.. To απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, με τις καλύτερες αναμνήσεις από την υπέροχη αυτή πόλη.

Ταξιδέψτε με το

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βουδαπέστη – Αθήνα με απευθείας πτήσεις της Aegean Arlines
  • 1 χειραποσκευή 8 κιλών & 1 αποσκευή έως 23 κιλά ανά επιβάτη
  • Διαμονή σε εξαιρετικό ξενοδοχείο 4*sup σε deluxe δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ
  • Ξενάγηση της πόλης με Ελληνόφωνο ξεναγό
  • Εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά
  • Είσοδος στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου
  • Ξενάγηση στο Κοινοβούλιο συμπεριλαμβανομένης της εισόδου
  • Εκδρομή στο Παλάτι της Σίσσυ Gödöllö
  • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο
  • Τοπικός Αρχηγός – Ξεναγός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ενημερωτικά έντυπα
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φόροι αεροδρομίων (220 €)
  • Είσοδοι μουσείων, ανακτόρων, όπου δεν αναφέρονται
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό η προτεινόμενο και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΆ ΑΤΟΜΟ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ/ΥΝΣΗ ΜΟΝ/ΝΟΥ

ΠΑΙΔΙ 2-12 ΣΕ EXTRA ΚΡΕΒΑΤΙ

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

5 ημέρες

26-30/07/24

02-06/08/24

09-13/08/24

16-20/08/24

23-27/08/24

Α3 878 ATH 07:50 – BUD  08:50

 Α3 879 BUD 16:15 – ATH  19:10

COURTYARD BY MARRIOTT

CITY CENTER 4*sup

675 €

220 €

475 €

220 €

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών