+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Άμστερνταμ (Ψαροχώρια – Ντέλφτ – Χάγη – Ρότερνταμ) 4 ή 5 ημέρες (Αναχωρήσεις: 24/07 και 08/08/24) από 595€

logo-heart-light

Αναχωρήσεις: 24 Ιουλίου & 08 Αυγούστου '24

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Ημέρα 1η: Αθήνα – Άμστερνταμ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μπορείτε να απολαύσετε προαιρετικά µία κρουαζιέρα στα κανάλια της «Βενετίας του Βορρά».

Ημέρα 2η: Άμστερνταμ – ξενάγηση πόλης

Πρωινό στο ξεν/χειο και στην συνέχεια αναχωρούμε για την περιήγηση της πόλης µε το τραμ και µε τα πόδια (όλο το ιστορικό κέντρο της πόλης είναι αποκλεισμένο για τουριστικά λεωφορεία). Θα ξεκινήσουμε από την

πλατεία των περιβόητων μουσείων Rebrandt & Van Gogh όπου θα επισκεφτούμε τον μεγαλύτερο οίκο διαμαντιών του κόσμου Coster για να παρακολουθήσουμε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών. Στην συνέχεια θα συναντήσουμε την πλατεία Leidseplein όπου βρίσκεται το παλιό δημαρχείο της πόλης και τα αμέτρητα καφέ, μπαρ και εστιατόρια. Μέσω των περίφημων πεζόδρομων Leidsestraat & Kalverstraat θα διασχίσουμε γραφικές γέφυρες και κανάλια θαυμάζοντας την πλωτή πολιτεία µε τα σπίτια του 17ου αιώνα, το πολύχρωμο παζάρι των λουλουδιών, την πλατεία Rembrandt και την γέφυρα µε τα στέμματα και το εντυπωσιακό κτήριο της όπερας  µε  το  δημαρχείο  πάνω  στον  ποταμό  Άµστελ.  Θα  καταλήξουμε  στην πλατεία Dam µε τα βασιλικά ανάκτορα και τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό αντικρίζοντας την θάλασσα. (συνολική διαδρομή µε τα πόδια περίπου 2 χλμ. και διάρκεια περίπου 4 ώρες).

Ημέρα 3η: Προαιρετική Εκδρομή Ντελφτ – Χάγη – Ρότερνταμ

 

Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τις τρεις εξίσου μεγάλες Ολλανδικές πόλεις, το Ρότερνταμ, τη Χάγη, και την μοναδική Μεσαιωνική ̟όλη του Ντελφτ, τη πρώτη ̟πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους. Μια ιστορική πόλη που µε το πανέμορφο μεσαιωνικό της κέντρο, τα ιδιαίτερα κανάλια της, και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς στην κεντρική πλατεία, σε μεταφέρει σε µια “άλλη εποχή”.

Η Χάγη, Πόλη “Οικοδέσποινα” του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, “Διεθνών Οργανισμών όπως το περίφημο “Παλάτι της Ειρήνης” (Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης), και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες συγκροτώντας την πιο κομψή Ολλανδική ̟όλη.

Και το Ρότερνταμ, που φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, που μαζί µε τους σύγχρονους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες “Willem & Erasmus”, παρουσιάζει µια φουτουριστική αρχιτεκτονική που σε καθηλώνει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η: Άμστερνταμµ – Ψαροχώρια

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε την ημέρα µας διασχίζοντας το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής µε τα Polders και τα μικρά κανάλια. Στο φημισμένο και πανέμορφο χωριό Zaanse Schans θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. ∆ε θα ξεχάσουμε να επισκεφτούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου “η μικρή Ολλανδέζα”, ντυμένη µε παραδοσιακή φορεσιά, θα µας εξηγήσει ̟ως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Συνεχίζουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam (γεύμα προαιρετικά). Μεταφορά στο αεροδρόμιο το απόγευμα και πτήση για Αθήνα.

Ταξιδέψτε με το

  • Αεροπορικά εισιτήρια µε KLM
  • 1 αποσκευή 23 kg και µια χειραποσκευή 10 kg
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* µε φόρους και ̟πρωινό
  • Μεταφορές από και προς το αερ/μιο
  • Εκδρομή στα Ψαροχώρια
  • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/ ξεναγός
  • Κατά την διάρκεια περιήγησης της ̟όλης όλες οι μετακινήσεις µε 24ωρη διάρκειας κάρτα µε τραμ
  • Φόροι αεροδρομίων, οι ναύλοι καυσίμων, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών.
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Ό,τι δεν  αναγράφεται  στο πρόγραμμα  ή  αναγράφεται  ως  προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ. Η τιμή εξαρτάται από την τελική συμμετοχή .

 

ΗΜ/ΝΙΕΣ

 

∆ΙΑΡΚΕΙΑ

 

ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΟ

 

ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ∆ΙΚΛΙΝΟ

 

ΦΟΡΟΙ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

 

24/7

5 ημέρες

4 νύχτες

 

XO Couture 4*

Κράτηση έως 31/05/24

685,00€

 

225,00€

 

+215,00€

Κράτηση μετά

31/05/24

785,00€

 

8/8

4 ημέρες

3 νύχτες

 

XO Couture 4*

Κράτηση έως 31/05/24

595,00€

 

225,00€

 

+215,00€

Κράτηση μετά

31/05/24

695,00€

Πτήση αναχώρησης KL1954 ATHAMS 1335 1615

Πτήση επιστροφής  KL1957 AMSATH 2110 0125

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών