+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Βρυξέλλες – Γάνδη – Αμβέρσα, 5 ημέρες (Ιούνιος – Σεπτέμβριος ’24) από 615€

logo-heart-light

Αναχωρήσεις: 21/06, 21/07, 04, 11, 18, 25/08, 08/09 2024

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Ημέρα 1η: Αθήνα – Βρυξέλλες

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τις Βρυξέλλες.

Άφιξη στο αεροδρόμιο όπου θα σας περιμένει ο ξεναγός του γραφείου μας, για να ξεκινήσουμε τον περίπατο στο Ιστορικό Κέντρο – Grand Place. Θα διασχίσουμε τα πλακόστρωτα σοκάκια με τα αριστοκρατικά μπιστρό καταλήγοντας στην Grand Place, με τα πανέμορφα κτίρια των συντεχνιών και το κομψό Δημαρχείο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η κεντρική πλατεία των Βρυξελλών θεωρείται ως η ομορφότερη Πλατεία. Εκεί θα δούμε και το άγαλμα του Manneken Pis. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα δούμε το καταπράσινο πάρκο Heysel με το ομώνυμο θρυλικό στάδιο, την Mini- Europe, το βασιλικό παλάτι, την Κινέζικη παγόδα, τον Γιαπωνέζικο πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM. Περνώντας από το σύγχρονο κέντρο της πόλης και προχωρώντας προς το ιστορικό, θα δούμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο, την αριστοκρατική πλατεία Grand- Sablon, το παρκάκι-πίνακα ζωγραφικής Square du Petit- Sablon και το νέο Δικαστικό Μέγαρο.

Άφιξη στο ξεν/χειο, τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση .

Ημέρα 2η: Βρυξέλλες – Γάνδη – Μπριζ

 

Πρωινό και Επίσκεψη στην μοναδική Μπριζ! μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης, εκεί όπου ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει στον Μεσαίωνα! Το ιστορικό κέντρο μοναδικό στολίδι μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής και ο περίπατος μας μέσα στα σοκάκια περιτριγυρισμένοι από τα γραφικά κτίσματα και κανάλια εποχής θα μας ‘ζωντανέψει’ μεσαιωνικές εικόνες, από την εποχή οπού η πόλη υπήρξε το σπουδαιότερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Στάση στην Γάνδη. Θα επισκεφθούμε το κέντρο της πόλεως, όπου θα δούμε το δημαρχείο, το Διοικητήριο τον ναό του Αγ. Νικόλα, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Επιστροφή στις Βρυξέλλες.

Μεταφορά πίσω στο ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες.

Ημέρα 3η: Βρυξέλλες – Λουξεμβούργο – Ντινάν -Ναμούρ (προαιρετική εκδρομή κόστος 100€ δηλώνεται στην Ελλάδα και πληρωμή επί τόπου.)

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και διασχίζοντας τις Αρδέννες, με τα καταπράσινα δάση, τα γραφικά χωριουδάκια και τα μεγαλοπρεπή κάστρα, θα επισκεφθούμε το μικρότερο κρατίδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Λουξεμβούργο. Στην περιήγησή μας, θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, τον καθεδρικό Ναό της Παναγιάς, την εντυπωσιακή Κόκκινη γέφυρα και τα τείχη της πόλης των τραπεζών. Στη συνέχεια της διαδρομής μας η μικροσκοπική, εντυπωσιακά γραφική, Βελγική πόλη Ντινάν, γενέτειρα του εφευρέτη του σαξοφώνου, Αντόλφ Σαξ. Εδώ βρίσκεται και το μοναδικό άγαλμα του (στρατηγού) Σαρλ Ντε Γκωλ, που τον παρουσιάζει ως έναν απλό υπολοχαγό. Χαρακτηριστικό της πόλης είναι ο διάσημος βράχος της, με το φρούριο στην κορυφή και με τον υπέροχο καθεδρικό ναό της. Επόμενη στάση στην γραφική Ναμούρ. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στις Βρυξέλλες.

Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η: Βρυξέλλες – Ελεύθερη μέρα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος να περιηγηθείτε στην πρωτεύουσα του Βελγίου…

Ημέρα 5η: Βρυξέλλες – Αθήνα

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα

Ταξιδέψτε με το

  • Αεροπορικά εισιτήρια με SKY EXPRESS η AEGEAN AIRLINES
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με φόρους
  • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/ξεναγός

Είσοδοι σε αξιοθέατα, ,μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται προαιρετικό

 

Αναχωρήσεις

 

 

Ξενοδοχεία

 

 

Δίκλινο

 

 

Μονόκλινο

 

 

Φόροι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21/06, 21/07

 

 

 

 

 

 

 

 

04, 11, 18, 25/08

 

4* πρωινό

 

615,00€

 

  300,00 €

 

+350€

08/09

 

 

 

 

 

 

 

 

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών