+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Οδική Εκδρομή στη Μυτιλήνη, 6 ημέρες (Ημερομηνίες: 02 – 07 Σεπτεμβρίου 2024), Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 290€

logo-heart-light

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ : 02 – 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ΜΕΡΑ  (02/09)

Αναχώρηση από Κόρινθο και Αθήνα προς το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο όπου αναχωρεί 20:00. Διανυκτέρευση εν πλω. Άφιξη στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ 08:15 το πρωί (03/09).

2η ΜΕΡΑ  (03/09)

Πρωινή άφιξη στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Επιβίβαση στο πούλμαν , όπου θα αναχωρήσουμε για την ορεινή και γραφική ΑΓΙΑΣΩ, στο Όρος ΟΛΥΜΠΟΣ. Κέντρο λαϊκής ξυλογλυπτικής και αγγειοπλαστικής , καθώς και κεντητικής τέχνης ,με την μεγαλόπρεπη εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ στην πλατεία της και το εκκλησιαστικό μουσείο. Συνεχίζουμε για το ΠΛΩΜΑΡΙ, με το ονομαστό ούζο του, είναι η μεγαλύτερη κωμόπολη του νησιού , εμπορικό και τουριστικό κέντρο θα έχουμε ελεύθερο χρόνο κάνουμε περίπατο, μπάνιο & γεύμα(έξοδα ατομικά) .Το απογευματάκι θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο τακτοποίηση & ξεκούραση. Δείπνο & Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ  (04/09)

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τον γύρο του νησιού. Πηγαίνοντας βόρεια, από τις ανατολικές παραλίες, θα περάσουμε από την ΘΕΡΜΗ, για να φτάσουμε στην ιερά μονή των ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ – ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΕΙΡΗΝΗΣ, προσκύνημα στην μονή των ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΩΝ ΑΓΙΩΝ, θα συνεχίσουμε για να φτάσουμε στην ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ, όπου βρίσκεται η ιερά μονή του ΤΑΞΙΑΡΧΗ . Εδώ , θα ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ την θαυματουργή ανάγλυφη εικόνα του , φτιαγμένη από άγνωστο υλικό – προσκύνημα . Εν συνεχεία για το γραφικό ΜΟΛΥΒΟ η (ΜΗΘΥΜΝΑ) που είναι πανέμορφος όλες τις εποχές , με ΚΑΣΤΡΟ να στεφανώνει και να περικλείει την πόλη του. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γεύμα(έξοδα ατομικά) . Συνεχίζουμε Επιλέγοντας κυκλική διαδρομή , θα περάσουμε από την ΠΕΤΡΑ, όπου θα δούμε την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, πάνω από στον τεράστιο βράχο θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ η όποιος επιθυμεί να ανεβεί στην εκκλησιά για προσκύνημα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο & Διανυκτέρευση

4η  ΜΕΡΑ  (05/09)

Μετά από το πρωινό μας αναχώρηση για να περιηγηθούμε δυτικά του νησιού. Στην περιοχή που εκτείνεται μεταξύ του ΣΙΓΡΙΟΥ , βρίσκεται το μουσείο. Είναι ένα από τα σπανιότερα, με πληροφόρηση για τα φυσικά μνημεία του κόσμου , με μοναδικές πληροφορίες τις γεωλογικής ιστορίας της λεκάνης του ΑΙΓΑΙΟΥ , των τελευταίων 20 εκατομμυρίων χρόνων , στο πάρκο του απολιθωμένου δάσους. Προαιρετική επίσκεψη . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το όμορφο χωριό ΕΡΕΣΟ , και θα καταλήξουμε στην ΣΚΑΛΑ ΕΡΕΣΟΥ όπου θα έχουμε μεσημεριανό γεύμα (έξοδα ατομικά), μπάνιο θα έχουμε χρόνο ελεύθερο. Και συνεχίσουμε για την ΚΑΛΛΟΝΗ , την φημισμένη για την σαρδέλα της, Χρόνος ελεύθερος για καφέ . Επιστροφή Στο ξενοδοχείο, δείπνο & Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ  (06/09)

Αναχώρηση μετά το πρωινό για την ΒΑΡΕΙΑ, όπου βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ο λαϊκός μας ζωγράφος ΘΕΟΦΙΛΟΣ. Περιλαμβάνει φημισμένα έργα του ζωγράφου. Σε μικρή απόσταση, το μουσείο μοντέρνας τέχνης ΤΕΡΙΑΝΤ , η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ. Επίσκεψη, στη συνέχεια η ήμερα θα είναι ελεύθερη για να περιηγηθεί ο καθένας στην πόλη και την αγορά για αναμνηστικά ψώνια και επίσκεψη σε αξιοθέατα – γεύμα(έξοδα ατομικά). Το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο . Διανυκτέρευση εν πλω.

6η ΜΕΡΑ  (07/09)

Άφιξη το πρωί στο Πειραιά επιβίβαση στο πούλμαν για την επιστροφή μας έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από την εκδρομή μας.

  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση Πειραιάς – Μυτιλήνη – Πειραιάς με τη Blue Star Ferries
  • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο Silver Bay Hotel 3*
  • Περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ξεναγός στις τρεις μονοήμερες εκδρομές στη Μυτιλήνη
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Αρχηγός – Συνοδός του Γραφείου μας
  • Ο φόρος διαμονής, ο οποίος πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη ή την αναχώρηση σας
  • Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο και ότι ρητά δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κλπ.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τη Blue Star Ferries

 

ΠΕΙΡΑΙΑΣ -> ΜΥΤΙΛΗΝΗ 02/09  (20:00 – 08:15)

ΜΥΤΙΛΗΝΗ -> ΠΕΙΡΑΙΑΣ 06/09  (19:00 – 07:00)

Τιμή:   Δίκλινο δωμάτιο : 290€ / ανά άτομο

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών