+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο, 4 ημέρες (Αναχωρήσεις: 28 Φεβρουαρίου & 22 Μαρτίου ’25) από 260€

logo-heart-light

ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ) - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

Αναχωρήσεις: 28 Φεβρουαρίου & 22 Μαρτίου '25

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ: Αναχώρηση στις 07:00 από ΑΘΗΝΑ, περιοχή Λαμίας και Λάρισας, στάσεις για καφέ και γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω Κατερίνης, προσπερνάμε τη Θεσσαλονίκη για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε στη Βουλγαρία, για να καταλήξουμε νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στo ΜΠΑΝΣΚΟ. Τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΣΚΟ – ( ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ): Πρωινό και ημέρα ελεύθερη στο όμορφο χωριό με το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο, να περπατήσετε και να χαρείτε τα όμορφα τοπία η εναλλακτικά να ακολουθήσετε την πρόταση μας για προαιρετική εκδρομή στην ιστορική ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, όπου θα έχουμε πεζή περιήγηση στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά. Η ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, το ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ και η εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης,. Γεύμα προαιρετικά, επιστροφή το βράδυ στο ΜΠΑΝΣΚΟ, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΣΚΟ / ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ:  Πρωϊνό και αναχώρηση για το Μοναστήρι και ιστορικό Μουσείο της ΡΙΛΛΑ. Επίσκεψη στα ανεκτίμητα κειμήλια και το Μουσείο του ιστορικού Μοναστηριού. Συνεχίζουμε για ΣΟΦΙΑ, άφιξη και αρχίζουμε αμέσως τη γνωριμία με την πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τη Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο, την Εκκλησία – σύμβολο της πόλης του Αλεξάντερ Νέφσκι, η οποία στην κορυφή της έχει χάλκινους και χρυσούς θόλους. Θα δούμε ακόμη την πανεπιστημιούπολη, το μνημείο του ‘Αγνωστου Στρατιώτη που βρίσκεται στην είσοδο της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας, το τζαμί Banya Bashi, αλλά και την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, με τον θεόρατο θόλο της. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος και επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στο ΜΠΑΝΣΚΟ για δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΑΘΗΝΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με μια ευχάριστη παράκαμψη για επίσκεψη στη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Συνεχίζουμε για το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ και από τη γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας τη Θεσσαλονίκη, φθάνουμε στην περιοχή της Λάρισας για να γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ θα γίνει η τελευταία μας στάση για καφέ. ‘Αφιξη το βράδυ στην Αθήνα.

Ταξιδέψτε με το

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
  • Διαμονή ( 3 ) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* .
  • Ημιδιατροφή ( 3 πρωινά & 3 δείπνα ).
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής, 25 € ανά άτομο.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κλπ.
  • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.
  • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του και ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ’ άτομο)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου

3ο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο

260€

+ 85€

235€

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    Μην χάσετε καμία προσφορά!

    Εγγραφείτε στο Newsletter και λάβετε τις προσφορές μας & τα ειδικά πακέτα μας στο email σας, πάντα πρώτοι!

      Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να σας στείλουμε ενημερώσεις που δεν χρειάζεστε. Φυσικά μπορείτε να διαγραφείτε από τις ενημερώσεις οποιαδήποτε στιγμή.